Президентът Володимир на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист,

...
Президентът Володимир на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист,
Коментари Харесай

Зеленски: Планът за действие ще бъде предаден на Русия, за да се отчете краят на войната

Президентът Володимир на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога е декларирал, че проектът за деяние, контрактуван на Срещата на върха за мир, ще бъде предаден на представителите на Руската федерация, с цел да може на втората Среща на върха за мир да бъде маркиран действителният завършек на войната, предава Украинская истина, представена от " Фокус ".

" Днес тук няма Русия. Защо? Защото, в случай че Русия се интересуваше от мира, нямаше да има война. Трябва дружно да решим какво значи обективен мир за света и по какъв начин може да бъде реализиран по в действителност дълготраен метод. Уставът на Организация на обединените нации е основата за нас. И тогава, когато проектът за деяние е на масата, координиран от всички и транспарантен за народите, тогава той ще бъде обявен на представителите на Русия, тъй че на втората среща на върха за мир да можем да отчетем същинския завършек на войната ", е декларирал Зеленски в речта си.

Зеленски отбелязва, че на срещата на върха са участвали 101 страни и интернационалните организации.

" Успяхме да избегнем едно от най-ужасните неща - разделянето на света на враждуващи блокове. Има представители на Латинска Америка, Африка, Близкия изток, Азия, Тихия океан, Северна Америка, както и религиозни водачи. 101 участници. И никой няма привилегията да взема решение за различен. Това е същинска многополюстност ", е декларирал той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР